Diny Veldkamp


Het woord spiritueel of spiritualiteit is niet zomaar een losse kreet. Het heeft te maken met hoe wij in het leven staan, hoe we naar de dingen kijken en hoe we handelen.
Zoals ik al beschreef wil de ziel blijven ervaren en leren.


Het leven als een leerschool zien en ervaren, kan een pittige uitdaging zijn maar ook een prettige als je je bewust wordt wat spiritualiteit werkelijk behelst.
Met behulp van een spirituele coach/hulpverlener is het allemaal beter te hanteren.

Je mag van een spirituele coach verwachten dat die zijn eigen processen diep in de ogen heeft gekeken en nog steeds doet. Ook mijn rugzakje is nog niet helemaal leeg maar door mijn spirituele inzichten, wordt het een stuk gemakkelijker en slijten de scherpe kantjes.

Opleidingen en cursussen die ik gevolgd heb zijn o.a. maatschappelijk werker, energiewerk, kunstzinnige therapie, lichaamsgerichte therapie en lichaamsgerichte ontspanning, SRT (Spiritueel Response Therapie), reinigen van huizen van negatieve energieën, systeemopstellingen, HBO Polyenergetische Therapeut (nu VOV), yogadocent en Kindertolk.

 

Ook ben ik bezig met het ontwikkelen van verschillende therapievormen en vind ik het belangrijk dat ik bij blijf op mijn vakgebied.